Copywriting

Copywritingu se aktivně věnuji od roku 2012 a za tu dobu jsem napsala spoustu normostran.

Cenu textu zjistíte v "Ceníku copywritingu".

Abyste si udělali lepší představu, jak vlastně píšu, provozuji tento blog.


Kontaktovat mě můžete na e-mailu: janafojtikova@post.cz

2018/06/27

Drahé kameny: růženín

Jeho ozdobou je jemná růžová barva, která evokuje lásku, nevinnost, nĕžnost, srdce. Růženín patří mezi odrůdy křemene, jeho chemické složení je oxid křemičitý (SiO2). Bývá průhledný a průsvitný, často však s mléčným zákalem. Na území České republiky byste růženín našli v okolí Písku nebo Dolních Borů. V zahraničí pak na Madagaskaru, v Indii, na Srí Lance.***

Příznivci ezoteriky přivítají určitě informaci, že už od antických dob byl růženín nošen jako symbol lásky a srdce. Nesmĕlým milencům, kteří se zdráhají projevit své pravé city milovanému protějšku, tento polodrahokam pomáhá překlenout stud a projevit  to, co doopravdy cítí k druhé osobĕ.

Chcete-li si přivolat do svého života lásku, noste růženín při sobĕ. Jeho přítomnost vám otevře cestu k umĕní, zvláštĕ k hudbĕ, k fantazii a tvořivosti.

Růženín také léčí srdce zlomené z nešťastné či neopĕtované lásky. Doporučuje se také pro klidné spaní a při nespavosti. Učí nás vĕnovat pozornost i názorům jiným než našim, díky nimž se nám může rozšířit úhel našeho poznání.

Když půjdete s malými dĕtmi, zvláštĕ holčičkami, vybírat jejich první polodrahokam, tak určitĕ si zvolí právĕ růženín. Proč? Protože děvčata mají většinou v oblibě růžovou barvu.