Copywriting

Copywritingu se aktivně věnuji od roku 2012 a za tu dobu jsem napsala spoustu normostran.

Cenu textu zjistíte v "Ceníku copywritingu".

Abyste si udělali lepší představu, jak vlastně píšu, provozuji tento blog.


Kontaktovat mě můžete na e-mailu: janafojtikova@post.cz

2018/07/02

Jinonická rezidence – dobrá adresa pro vaše bydlení

Je vaše práce zároveň i koníčkem, kterému jste ochotni obětovat většinu svého času? Jste na sebe nároční, a možná proto vám zaměstnání přináší dostatek uspokojení? Díky nadprůměrnému výdělku jste schopni si plnit své sny - i ty o vašem bydlení v atraktivní lokalitě. To by vás totiž mělo nejen reprezentovat, ale současně poskytovat dostatek prostoru a zázemí pro vaši dokonalou relaxaci a pohodu. A přesně toto Jinonická rezidence na Praze 5 v Košířích naplňuje do posledního puntíku. Jedná se o dobrou adresu pro luxusní bydlení.

Luxusní byty s venkovním prostorem a výhledem do zeleně

Máte-li rádi klid a soukromí s příjemnou zelení okolo a přitom s rychlou dostupností centra Prahy, pak jste si nemohli vybrat lépe. Luxusní byty Praha 5 jen pět minut jízdy autem od Anděla nabízejí vše, co člověk od takového bydlení očekává. Prostorné byty disponují venkovními prostory, které celkový dojem ještě umocňují. Zahrádka, terasa, lodžie nebo balkon - stačí si vybrat, co zrovna vám nejvíce vyhovuje. Všech osm bytů v komorním prostředí Jinonické rezidence je navrženo v moderním stylu ve velmi úsporné energetické třídě B. Samozřejmostí je použití kvalitních materiálů i renomovaných značek vybavení, které naplňují představu budoucích majitelů bytů o komfortním a luxusním bydlení.

Vše potřebné na dosah

Bydlení v hlavním městě s sebou přináší všechny výhody - dostupnost občanské vybavenosti, kultury i sportovního vyžití. Tohoto se pochopitelně nechcete vzdát a jsou to hlavní atributy, podle čeho si budete vybírat svůj nový byt. Proto vám padl do oka prodej bytů Praha 5 v Košířích situovaných v blízkosti Přírodního parku Košíře-Motol, jenž představuje příjemnou oblast klidu, a Prokopského údolí, které budete moci ve chvílích aktivního odpočinku projít pěšky nebo projet na kole či in-linech. Luxusní byty Praha 5 mají ideální polohu s perfektní dostupností autem nebo MHD. I zastávka metra B - Jinonice je pouhých 5 minut jízdy autem od rezidence nebo 20 minut chůze svižným tempem.