Copywriting

Copywritingu se aktivně věnuji od roku 2012 a za tu dobu jsem napsala spoustu normostran.

Cenu textu zjistíte v "Ceníku copywritingu".

Abyste si udělali lepší představu, jak vlastně píšu, provozuji tento blog.


Kontaktovat mě můžete na e-mailu: janafojtikova@post.cz

2018/08/05

Hračky do vody jako pěkný dárek pro děti

K létu neodmyslitelně patří voda. Zapomeňme však na kapky deště, které smáčí vyschlou půdu, nýbrž si představme zábavnou aktivitu u vody na plovárně, rybníku nebo u moře. Děti s rozesmátými tvářemi dovádějí tak, až voda stříká na všechny strany. K tomu, aby jejich zábava byla dokonalá, obvykle mají k dispozici i hračky do vody. Přinášíme vám několik tipů na zajímavý a pěkný dárek.

Dětské nafukovací bazény v pestrých barvách

Všechny děti ocení možnost si v létě dosytosti vyhrát s vodou v pestrobarevném dětském nafukovacím bazénku s nápaditým designem. Můžete si vybrat mezi různými vzory a tvary - kulatý či hranatý. Záleží jen na vás, čemu dáváte přednost. Svou roli jistě sehraje i volné místo, které máte k dispozici. Batolatům se určitě zalíbí bazének se stříškou v podobě muchomůrky nebo cirkusového šapitó. Měkká odpružená nafukovací vanička je vhodná pro nejmenší děti. Je totiž vybavená zarážkou proti posunu dítěte. Pamatujte si však, že při každé dětské hře v bazénu s vodou je třeba dozor dospělých.

Nafukovací hračky a vodní pistole pro zábavu

K oblíbeným hračkám do vody patří různá nafukovací zvířátka, plavací kruhy nebo míče. Dětské nafukovací čluny děti využijí hlavně na větší vodní ploše buď na českém rybníce a přehradě, nebo v zahraničí u moře. Lze s nimi užít spoustu zábavy stejně jako s vodními pistolemi. Ostatně s němi si mohou vyhrát společně se svými dětmi i jejich rodiče. Stačí nechat v sobě probudit smysl pro humor a o zábavu pro nedělní odpoledne je postaráno. Navíc děti určitě přijmou s nadšením, pokud si s nimi rodiče budou hrát.

Plavací rukávky pro neplavce

Malé neplavce je dobré vybavit na vodě nejen plavacím kruhem ale také nafukovacími rukávky, které je nadnášejí. S jejich pomocí mohou zkoušet ve vodě svoje první tempa a naučit se plavat. Plavací rukávky mají atraktivní dětské motivy pro chlapce i dívky, kterým děti neodolají - Mickey Mouse, princezny, autíčka.