Copywriting

Copywritingu se aktivně věnuji od roku 2012 a za tu dobu jsem napsala spoustu normostran.

Cenu textu zjistíte v "Ceníku copywritingu".

Abyste si udělali lepší představu, jak vlastně píšu, provozuji tento blog.


Kontaktovat mě můžete na e-mailu: janafojtikova@post.cz

2018/06/16

Cestujeme s dítětem, aneb přebalování na cestách


Cestování s dítětem může patřit k příjemnému zpestření života rodiny, když dodrží všechna potřebná pravidla. Určitě se toho novopečení rodiče nemusejí obávat. Ovšem v prvních šesti týdnech dítěte na cestování raději zapomeňte, maminka i miminko potřebují mít hlavně klid v prostředí domova.

Jaké místo vybrat pro přebalování

Mnoho rodičů tápe, kde vůbec mohou své dítě na cestách přebalit. V současné době je už spousta míst k tomu přímo určených na toaletách v restauracích, obchodních domech nebo nákupních střediscích. Většinou jsou taková místa vybavevená pohodlným přebalovacím pultem, na něhož je možné miminko při přebalování položit.


Sbalte si s sebou přebalovací tašku

Na svých cestách s miminkem se neobejdete bez přebalovací tašky, v níž musíte mít sbaleno všechno důležité. Většinou se tedy jedná o ty stejné věci, které běžně při přebalování svého dítěte používáte. To znamená - plenky, krém proti opruzeninám, vlhčené ubrousky, látková plena na utření, náhradní oblečení apod. Na cestách více oceníte místo látkových plen ty jednorázové, které jsou pohotovější, a navíc odpadá problém, kam dát znečištěně pleny. K přebalování jistě použijete i podložku, kterou položíte na přebalovací pult, aby dítě neleželo přímo na něm. Pokud se ani při cestování nechcete vzdát svých oblíbených látkových plen, nezapomeňte si s sebou vzít i igelitový pytlík, do kterého pak zabalíte špinavé pleny.


I při cestování s miminkem se držte svých zažitých rituálů

Každé miminko má rádo, když se pokud možno přesně dodržují zajeté stereotypy. Ty je třeba dodržovat také na cestách s miminkem tak, aby cesta měla na vaše dítě co nejmenší negativní dopad. Změna prostředí může být příjemná, ale ne každé dítě ji dobře zvládá. Proto je třeba prostředí okolo miminka upravit tak, aby bylo co nejvíce podobné tomu, na co je zvyklé ze svého domova.