Copywriting

Copywritingu se aktivně věnuji od roku 2012 a za tu dobu jsem napsala spoustu normostran.

Cenu textu zjistíte v "Ceníku copywritingu".

Abyste si udělali lepší představu, jak vlastně píšu, provozuji tento blog.


Kontaktovat mě můžete na e-mailu: janafojtikova@post.cz

2018/06/16

Používat vlhčené ubrousky při přebalování, nebo ne?

V prvních dvou letech dítěte bude přebalování patřit k nejčastějším činnostem, které během dne pravidelně provedete. K tomu samozřejmě potřebujete mít k dispozici i správné pomůcky - jednorázové nebo látkové pleny, ochranný krém a možná také vlhčené ubrousky.

Výhoda vlhčených ubrousků

Vlhčené ubrousky bývají obvykle zabalené tak, abyste je mohli pohodlně po jednom kuse z uzavíratelného balení vytáhnout a použít při přebalování dítěte. Je to praktické a spousta maminek je s nimi spokojená. Dostanete je koupit v každém obchodě s drogistickým zbožím nebo v lékárnách, bývají lehce parfemované, takže příjemně voní, jsou přiměřeně vlhké a příjemné na dotek. A doma nebo na cestách jsou hned po ruce, když musíte nutně něco rychle utřít. Tím může být i zadeček vašeho miminka.

Pozor na alergii

Někteří dětští lékaři ovšem před pravidelným používáním vlhčených ubrousků varují, protože některé druhy způsobují podráždění citlivé dětské pokožky a vyvolají dokonce i alergii, kdy se dítě osype ekzémem. V takovém případě je pak na zvážení každé maminky, jestli se rozhodne pro jejich používání během přebalování, nebo dá přednost jiným variantám čištění. Tou nejpraktičtější, která se nabízí snad sama, je čistá voda. Přiznejme si však, že vlhčené ubrousky jsou neocenitelné při cestování s kočárkem.

Které vlhčené ubrousky vybrat?

Nabídka vlhčených ubrousků je poměrně bohatá. Lehce se může stát, až se budete pro některé rozhodovat, že se v záplavě značek ztratíte. Většina supermarketů a drogerií nabízí osvědčené značky vlhčených ubrousků nebo je zároveň prodávají pod svojí privátní značkou. Vaše dilema, které ubrousky při přebalování dítěte použít, bude o to větší, oč rozdílnější jsou ceny a kvalita jednotlivých výrobků. Nakonec zjistíte, že všechno je velmi individuální a bude záležet hlavně na vašem miminku a jeho pokožce, které vlhčené ubrousky mu sednou jako ulité. To znamená, že většinou asi vyzkoušíte více značek, než se doberete k té, která vám bude vyhovovat nejvíce.