Copywriting

Copywritingu se aktivně věnuji od roku 2012 a za tu dobu jsem napsala spoustu normostran.

Cenu textu zjistíte v "Ceníku copywritingu".

Abyste si udělali lepší představu, jak vlastně píšu, provozuji tento blog.


Kontaktovat mě můžete na e-mailu: janafojtikova@post.cz

2018/06/11

Mixér Delimano NutriBullet 600 – praktický pomocník pro přípravu smoothies

Jestliže jste propadli kouzlu smoothies, pak určitě se díváte po nějakém vhodném mixéru, který vám tento, podle anglického názvu možná záhadný, pokrm připraví. Jak říkají o smoothie mnohé články na internetu, jedná se o veskrze zdravý rozmixovaný nápoj, který dodá vašemu tělu potřebné vitamíny i minerály v čerstvém stavu. Takže jestliže rádi mixujete a ještě raději jíte zdravě, smoothie mixér musíte mít. Který ovšem koupit, že. Toť otázka, protože výběr je skutečně široký. My se dnes podíváme podrobněji na mixér Delimano NutriBullet 600, který se v obchodní síti nabízí za cenu asi 2600 Kč. Jestli je to moc, nebo málo, se vám pokusíme nastínit v následující recenzi.

 

Silný výkon, rychlá práce

Je to fešák, který se ve vaší kuchyni bude skutečně vyjímat. Jeho střízlivý design i barevná kombinace ho předurčují k tomu, aby se stal ozdobou vaší kuchyně. Ostatně budete ho mít asi stále k dispozici připravený na pracovní lince, abyste si ty vitamíny a minerály, schované pod slupkami a v semínkách ovoce a zeleniny, mohli dopřát co nejčastěji. Delimano NutriBullet 600 je extra silný - zvládne totiž až 20 000 otáček za minutu a jeho příkon je 600 W. Tím pádem je schopný umixovat led i mražené ovoce a tvrdá semena. Součástí balení je i nutriční rádce a knížka receptů pro případ, že byste se potřebovali inspirovat ve svém kuchařském umění při přípravě chutných mixovaných nápojů.

 

Skladný mixér pohodlný i na cesty

Hmotnost mixéru Delimano NutriBullet 600 je 2,5 kg, takže je opravdu lehký a pohodlný i pro každodenní přenášení z místa na místo nebo na dovolenou. Prostě ho sbalíte do tašky a jdete. Kromě toho tento mixér na kuchyňské lince vůbec nepřekáží, protože je skladný a malý. Je možné ho mít proto i stále vytažený a netřeba ho stále schovávat, zvláště pokud smoothie připravujete několikrát denně.

 

Plastová nádoba na mixování i pro pití

Zeleninu a ovoce či semínka zpracováváte v plastové nádobě, která zároveň slouží i pro pití. Je to tak celkem pohodlné - umixujete si smoothie, které ihned vypijete, a nemusíte přitom špinit další nádobí. Pokud nádobu nenasadíte na mixér, tak ten se sám nepustí, což funguje jako bezpečnostní pojistka. Objem jeho mixovací nádoby z plastu je 0,7 litru, což se pro někoho může zdát i málo, jestliže připravuje smoothie pro větší počet lidí.

 

Chybí pěchovadlo, krátká pracovní činnost

Pracovat s mixérem Delimano NutriBullet 600 je možné nepřetržitě pouze po dobu 1 minuty kvůli riziku přehřátí motoru. Toto se může jevit problematické pro toho, kdo připravuje větší množství zdravého nápoje například pro vícečlennou rodinu. Mixér Delimano není vybavený pěchovadlem. Když v něm mixujete cokoliv tužší konzistence, pak se to během mixování přilepí na stěnu a dále již to zmixovat nelze. Kdyby bylo k dispozici pěchovadlo, tak ze stěny nádoby hmotu lehce dostanete opět blíže k sekacím nožům.

 

Shrnutí na závěr

Mixér Delimano NutriBullet 600 je skladný, pohodlný a výkonný pomocník do kuchyně pro přípravu smoothies. Snadno se udržuje a jeho výhodou je, že rozseká i tvrdá semena nebo led. Snadno tak ze zmrzlého ovoce vyrobíte třeba zmrzlinu. Horší je to již s tím, že pracovní činnost je omezena na 1 minutu, to je dost málo. A chybí tlačítko on/off, takže mixér zapínáte a vypínáte přes zásuvku. Pro někoho se záporem může zdát i jeho poměrně vysoká cena. Ano, 2600 Kč není zrovna málo, na druhou stranu získáte domácí spotřebič, který vám rychle a kvalitně připraví oblíbený zdravý nápoj pro celou rodinu. A to i několikrát denně.