Copywriting

Copywritingu se aktivně věnuji od roku 2012 a za tu dobu jsem napsala spoustu normostran.

Cenu textu zjistíte v "Ceníku copywritingu".

Abyste si udělali lepší představu, jak vlastně píšu, provozuji tento blog.


Kontaktovat mě můžete na e-mailu: janafojtikova@post.cz

2018/06/25

Oliver Pötzsch: Případ Ludvík

Máte-li rádi detektivní příběhy plné napětí, pak toho si v knize Případ Ludvík užijete až až. Děj vás zavede do současného Bavorska do prostředí, v němž žil pohádkový král Ludvík II. Bavorský (1845-1886), jehož předčasný skon je obestřený tajemstvím. Byl zavražděn, nebo sešel ze světa vlastní rukou?

Antikvář Steven Lukas je ne vlastním přičiněním zatažen do sledu tajemných událostí, v nichž jde i o život. Zvládne vyřešit záhadnou hádanku, kterou ve svém deníku zanechal přítel Ludvíka II? Objasní smrt tohoto bavorského krále? A získá ženu svého srdce?

Tak jak má ve svých dílech autor Oliver Pötzsch zvykem, detektivní příběh je naplněný až do konce napínavým dějem s překvapivými zvraty, kdy se současnost střídá s minulostí. Čtenář má možnost prostřednictvím záhadného deníku starého přes 100 let seznámit se životem krále Ludvíka II, který určitě patří k nejzajímavějším historickým postavám Německa.

Kniha se čte jedním dechem a rozuzlení dobrodružné záhady je ponecháno až na samotný dramatický závěr, kdy čtenář s úžasem sleduje neohroženost hlavních hrdinů při vyšetřování. Kulky jim létají okolo hlav a oni vše zvládnou bez ztráty kytičky. Děj je možná místy možná málo uvěřitelný, ale čtivý. A o to tu jde. Vtáhnout čtenáře do příběhu a nechat volný prostor jeho představivosti.

Za sebe knihu doporučuji pro ukrácení volného času, kdy si potřebujete přečíst něco oddychového.